Глория шокира с изповедта си

Гласувайте за статията

Никой не е очаквал от Глория, че направи подобно признание

Глория ревностно пази личния си живот в тайна. И за всички е изненадващо, че тя реши да открехне завесата.

Певицата разкри от кой е научила едни от най-важните уроци в живота – да бъде силна, смела, упорита… и да отстоява себе си пред мъжете. Примата на поп фолка шокира с изповедта си за свой любим човек, който вече не е между живите.

„Баба Недка две години , откакто не е сред нас ! Тя ме научи на отговорност, дисциплина, научи ме да готвя, да шия на машина, удряше по някой шамар на някое мое гадже, ако е сгафил много“, споделя Глория.

„Да обичам хората и да прощавам, че който каквото направи, после се връща… Казваше ми: „Галя, искам те в 21:00 h вкъщи! Тук сме малко градче – не искам да ме посрамвате!“ и ние слушахме …и още и още, постоянно изискваше от мен и брат ми! В следващия миг тя и дядо Гого бяха най-сладките и отдадени хора, които бяхме виждали – смях, вицове, съседите и хората ги обичаха! Играехме на всевъзможни игри – искаха да се чувстваме значими и обичани! Баба ни поставяше куп задачи и на мен ми беше кеф да ги правя, защото просто на някой му пукаше за нас! Не ми се искаше да си тръгвам от там, не исках да порасна! Толкова добре се чувствах с тях!

Ноо…животът ми беше подготвил изненада – да пея, да радвам хората и да поемам отговорностите на съдбата! Каза ми: „Щом всички хора могат да поемат отговорност за живота си и ти можеш!“ Благодаря ти, бабче ,че беше в първия значим стадий на моя живот, а това е много важно!!! Знаем, че си на хубаво място и ни помагаш още“, пише още Глория по повод годишнината от смъртта на своята баба.

Нейната памет почете и майката на певицата, въпреки че от години е разделена със съпруга си – сина на баба Недка, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар