Дарина Павлова купонясва с Джан Яман

Гласувайте за статията

Дарина Павлова отмаря в Италия

Дарина Павлова отмаря в компанията на легендата на италианския футбол Франческо Тоти. И това лято тя почива на звездния остров Сардиния. Вдовицата на Илия Павлов плаща по 3 000 лева на вечер, за да се шири в апартамент на брега на Тиренско море.

Тя не крие, че Италия е в сърцето й. Всяка година Дарина отскача до Ботуша, където редовно се среща с популярни звезди от тамошния хайлайф.

В луксозния комплекс Мадам Мулти е съседка на куп величия. Освен легендата на „Рома“ на същото място е и най-нашумелият турски актьор Джан Яман.

Мадам Мулти не пропусна възможността да сподели и как прекарва почивката си. Сутрин, още преди слънцето да напече жарко, Павлова се изляга на шезлонга и събира тен.

Публична тайна е, че Дарина Павлова обаче се грижи за кожата си и не се оставя да изгори и внимава много, когато се излага на пряка слънчева светлина.

Но определено среднощните купони й допадат най-много. 58-годишната милионерка присъства на екзотично парти. На метри от нея танцуваха знойни красавици.

От снимките на Дарина в социалните мрежи се вижда, че тя купонясва на едно и също място с Джан Яман и неговата любима – журналистката Дилета Леота. Двамата използваха уикенда, за да разпуснат на романтично място, преди да се захванат с ангажиментите си и също присъстваха на въпросното парти, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.

 

Дарина и Яман са близки приятели. Именно Мадам Мулти съдейства той да получи главна роля в италианския сериал „Сандокан“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар