Официално! Бен Афлек предложи на Дженифър с огромен диамант (Снимка)

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес и Бен Афлек се сгодиха?

Дженифър Лопес и Бен Афлек отново имат връзка и наскоро беше обявено, че пръстенът, с който актьорът предложи на певицата през 2002 г., днес струва десет пъти повече. И изглежда пак краси ръката й.

Медиите от седмици пишат за помирението на Дженифър Лопес и Бен Афлек. А всички се надяват скоро актьорът да предложи брак на латино дивата. След празнуването на рождения ден и романтичния си празник влюбената двойка се върна в Америка.

Всеки чака следващата им стъпка и по всичко изглежда, че Бен ввече е решил да коленичи пред Джен за втори път, но без да се затрудни с избора на нов пръстен. Защото този, който й подари за първи път, днес струва цели 12 милиона долара.

Преди години 48-годишният актьор подари на 50-годишната певица шест-каратов пръстен с розов диамант, подписан от Хари Уинстън, за коъйто тогава плати 1,2 милиона долара.

Изглежда, че това е била истинска инвестиция, защото диамантът днес струва десет пъти повече, пишат световните медии.

Не е много ясно къде точно днес е пръстенът, който Дженифър получи преди почти две десетилетия, но бившият й биограф Роб Шатър вярва, че тя  никога не го е върнала на бившия си годеник и настоящ приятел.

Нещо повече – упорито се говори, че наскоро Бен официално е поискал за втори път ръката на Дженифър, а въпросният пръстен отново краси безименния й пръст. Изглежда звездите са решили да прескочат избора на бижу, фокусирайки се върху отношенията си.

Лопес обаче не бърза със сватбените планове. Двойката е напълно „Ок“ с отношенията си в момента. И двамата искат да се наслаждават на спокойна и не толкова ангажираща връзка, каквато е бракът. „Те минаха през брачните обети и не виждат смисъл отново да повтарят старите си грешки. Щастливи са, че се откриха отново един друг

Дженифър Лопес и Бен Афлек отново сгодени? сн. Инстаграм

Дженифър Лопес и Бен Афлек отново сгодени? сн. Инстаграм

. Пръстенът беше едно обещание за бъдещето им заедно. И той е напълно достатъчен“, казват техни приятели. Горчиво, тогава!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар