Кейт и Уилям с тайно бягство в Корнуол (Вижте къде се скриха за ваканцията си)

Гласувайте за статията

Романтично бягство в Корнуол за Кейт и Уилям

След като пандемията им попречи да се забавляват на остров Мистик, Кейт и Уилям са щастливи заедно, но на друго място. Двойката се потопи в красотата на Корнуол и островите Сили. От миналата година двамата редовно си устройват кратки ваканции тук. Това лято не беше изключение – съпрузите споделиха дори кадри през пролетта, когато отпразнуваха десетата годишнина от брака си с видео от там.

Островите са част от херцогството на принц Чарлз и съпругата му Камила. Те са частна собственост и затова Кейт и Уилям се чувстват по-спокойни там. Двойката предпочете британските брегове пред риска да пътуват в чужбина и останаха у дома и през това лято. Съобщава се обаче, че вместо да гостуват на кралицата в Балморал, те са избрали крайбрежието за ваканцията си.

Смята се, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са пътували там за кратък отдих с децата си – принц Джордж , който навърши осем на 22 юли, принцеса Шарлот, на шест, и принц Луи , на три, според списание Hello! .

Кеймбриджс може да са избрали да се върнат на остров Треско – единственият от петте населени острова, които са частна собственост – след като семейството беше забелязано да обикаля около него миналата година.

Мястото вероятно пази приятни детски спомени за 39 -годишния Уилям, който е почивал в Треско с родителите си – принц Чарлз и принцеса Даяна и брат му принц Хари през 1989 г. Снимка от почивката им показваше седемгодишния Уилям, който се подготвяше за каране на колело заедно със семейството си, а Даяна се виждаше застанала зад него в розов пуловер и бели дънки.

Кейт и Уилям сн. Инстаграм

Кейт и Уилям сн. Инстаграм

Самите Кейт и Уилям се влюбиха в Сили когато бяха на обиколка там през 2016-а година. Съпрузите са изключително щастливи от възможността, че имат още едно тайно кътче за бягство от обществото. Отделно, те прекарват доста време в Анмър хол в Норфолк, който е техен втори дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар