Меган и Хари с щур рожден ден (Принцът играе пинг-понг, херцогинята показа дъщеря им – Снимки)

Меган и Хари с щур рожден ден (Принцът играе пинг-понг, херцогинята показа дъщеря им – Снимки)
1 (20%) 1 vote

Меган и Хари с щур рожден ден

Меган и Хари определено знаят как да се забавляват. Докато херцогинята си пие кафето в онлайн връзка с Мелиса Маккарти, Хари се забавляше да пише съобщения в социалните мрежи и да играе пинг понг. Кадри от интервю на Меган с нейни приятели от дома й в Калифорния, подсказват, че двойката определено се чувства във ваканция.

Принцът за първи път бе забелязан да играе на пинг-понг и очевидно си прекарваше доста добре. Когато осъзна, че е сниман, той се дръпна от прозореца. Херцогинята пък бе заета да общува с Мелиса Маккарти. Актрисата искрено се забавляваше да се дегизира като превзета викторианска лейди от Британия и да пие чая си по английски маниер.

Двете звезди, които очевидно са на път да станат най-добри приятелки видимо се забавляваха по време на срещата. А пародирането на английските нрави и традиции се оказа малко неочаквнано. По-забавен бе фактът, че Хари си позволи да се покаже в друга светлина. По принцип принцът или е сериозен или отдаден на поредната кауза. За първи път обаче хората го видяха да се забавлява. И то доста освободено.

Естествено веднага заваляха оценки на психолози, че Хари изживява втора младост, а Меган се изявява като новата Кардашиян с представянето си в кабинета, но това е друг въпрос. Говори се, че принцът е подготвил тайно пътуване за любимата си, като дестинацята е неизвестна. Но се предполага, че или ще е Европа, или Африка, където двамата се сгодиха преди няколко години.

Меган и Хари с щур рожден ден сн. инстаграм

Меган и Хари с щур рожден ден сн. инстаграм

Феновете на двойката имаха шанс да видят за първи път и дъщерята на съпрузите. Малката Лилибет, гушната от баща си е заснета малко след раждането. Снимката стои на бюрото на Меган в дома й. И беше първото неофициално представяне на малката принцеса пред света. И може би единственото. Засега.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар