Щерката на Лияна показа гаджето си! (още подробности) Преглеждания: 987

Лияна май ще си има зет
0
Оценете този post

Щерката на Лияна се изфука с гаджето, симпатяга е!

Дъщерята на фолк певицата Лияна порасна и се превърна в красавица, която очевидно е взела гените на изящната си майка. Дениз със сигурност е изключително харесвана и е обект на желание сред мъжката аудитория.

Лияна
Лияна май ще си има зет

И освен че е хубавица, тя завърши образованието си със страхотен успех, което накара майка й да се гордее още повече с нея. В каква посока е решила да поеме Дениз оттук нататък не е известно, но пък често радва последователите си в Инстаграм с красиви снимки. Разбира се, не липсват и сторита, в които споделя какви ги върши във всекидневието си.

Вчерашната й колекция от кратки клипчета и снимки обаче ни накара да се замислим дали на тях не ни показва приятеля си, когото упорито криеше до този момент.

В серия от няколко публикации тя честити рождения ден на момче на име Димитър, което очевидно е близо до нейните години.

На клипчетата не виждаме двамата да демонстрират интимни отношения, но е факт, че Дениз е отделила специално внимание на празника му. Дали той не е мистериозният й любим – може би предстои скоро да научим, пише woman.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.