Кали: Коалиция между Слави и БСП ме притеснява! (виж тук)

Гласувайте за статията

Кали признава, че няма вяра на новите избраници!

Кали иска управниците ни да са образовани и да имат нужното образование. Едно е да продаваш шнорхели, друго е да управляваш, казва Калин Сърменов.

Кали

Кали не вярва на Слави плюс БСП

„Едно е продаваш шнорхели, съвсем друго да управляваш държава.“. Така директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов коментира предложения от „Има такъв народ“ Пламен Николов за министър-председател. Според екранния Милото България се нуждае от човек с опит.

„Не го познавам, но разбрах, че продава шнорхели. Моите уважения, но толкова ли няма кого да предложат? Чувам, че е избран след кастинг. Да не мисля тогава какви са били останалите кандидати, щом този господин е убедил Слави и хората му, че той е най-подходящ за поста.

Точно тези, които пращат писмо с 12 грешки. Не една или две. А 12! Ако това е нивото в България, съм окей. Но за мен има много по-кадърни хора. Господин Николов може да има качества, ала се съмнявам, че ще се справи начело на държавата“, довери пред вестник „България Днес“ Сърменов.

Шефът на Сатирата е песимист за съставяне на кабинет. Според него правителство няма да има. И отново ще ходим на избори. А според Милото това ще е „пагубно за ситуацията, в която се намираме“.

„Докато има коронавирус, ситуацията у нас ще се влошава. Не говоря само от икономическа гледна точка. Точно сега ни трябва човек с опит, който да знае как да дърпа страната ни напред. За съжаление, не виждам перспектива в правителство начело с Пламен Николов“, каза още Сърменов.

Певицата Кали е притеснена от политическата ситуация. Работилата дълги години със Слави изпълнителка е дълбоко разочарована, че ИТН най-вероятно ще се коалират с БСП.

„Ку-ку“ навремето правеха куп концерти в протест с „червената“ партия. А сега същите хора ще управляват с тях. Притеснена съм от коалиция с БСП. Не разбирам защо трябва да се стига дотам“, разкри пред вестника Кали. Певицата е на мнение, че политиците у нас трябва да имат нужното образование.

„Обичам всички от „Шоуто на Слави“. Те са уникални хора. Невероятни музиканти. Ала дали са добри политици – не се знае. Надявам се изходът да е добър, ала се съмнявам. България се превърна в политическо училище. Начело на страната ни застават некомпетентни хора. И народът страда от това.

Дори и човекът начело на страната ни да е без опит. Поне да има образование. Това, че Пламен Николов е защитил докторантура по философия, е чудесно. Ще му е от помощ. Но как ще ни управлява този човек, не знам“, каза още Кали, която за пръв път в живота не дава своя вот на последните избори.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар