Мария Илиева показа дъщеря си (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Малката е закрила с ръчичка лицето си и изглежда много спокойна

Мария Илиева, която неотдавна стана майка за втори път, показа бебето.

Факт е, че щастието й днес няма как да е прикрито. Със сигурност в дома й има много бебешки плач и усмивки. Кадрите, които Мария Илиева показва в профила си, говорят повече от красноречиво за щастието й.

Мария Илиева

Малката е закрила с ръчичка лицето си и изглежда много спокойна

Сестричката на сина й Александър – малката София, се радва изключително на присъствието на майка си. Въпреки безсънието и трудните първи дни след раждането, певицата е по-щастлива от всякога.

Точно синът на Мария – Александър й помага най-много за отглеждането на малката си сестричка. Той дори участва в приготвянето на храната за нея.
Колко е сладко момиченцето на Мария Илиева стана ясно от нейно стори, качено в полунощ. На кадъра малката е закрила с ръчичка лицето си и изглежда много спокойна, пише show.blitz.bg.

Мария ИлиеваКакто вече стана ясно, Мария Илиева изкара изключително тежка бременност. Тя е преминала през 9-те кръга на ада, за да дари с живот своята дъщеричка София.
Момиченцето дойде на бял свят в края на юни. През 9-те месеца, докато го е носела, майката била наблюдавана лично от шефката на отделението по патологична бременност в една от частните АГ болници в София, за да не го изгуби.

Огромната част от времето, в което била бременна, Мария е трябвало да лежи за задържане на плода.
Това се налагало, тъй като имала проблеми. А и на нейните 43 години нямало как лекарите да са сигурни, че може да износи здраво бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар