Какво се случва с вдовицата на Григор Вачков? Преглеждания: 1988

Болежките започнали да се обаждат една по една
0
Оценете този post

Болежките започнали да се обаждат една по една

Съпругата на покойния актьор Григор Вачков е закъсала сериозно със здравето.

Силвия Вачкова има проблеми с кръста и ставите. С всеки изминал ден ставала все по-трудно подвижна.

Вдовицата на Григор Вачков изпитвала дискомфорт на всяка крачка и елементарни рутинни действия я карали да чувства болка и да се уморява твърде бързо.

Григор Вачков
Болежките започнали да се обаждат една по една

Дъщеря ѝ Мартина обаче се намесила въпреки нежеланието на Силвия да обикаля лекарските кабинети. По настояване на щерка си, Вачкова склонила да пробва лечение с минерална вода. В продължение на месец тя била „командирована“ в Девин, където водата е изключително целебна.

Марта също придружавала майка си по време на процедурите в Родопите. Причината за това е, че и тя преди 2 години отключи дискова херния, която успя да оперира едва тази пролет. По-рано нямало как, защото била непрекъснато ангажирана със снимките на докторския сериал „Откраднат живот“.
Припомняме, че през всичките сезони на сериала я гледахме в ролята на култовата героиня – главна сестра Жекова.

80-годишната Силвия Вачкова изкара акъла на дъщеря си и в началото на годината, когато пипна коронавирус. Тя обаче успя да се отърве от хватката му на косъм. Вдовицата на Григор Вачков подценила заболяването и до последно си мислела, че просто е настинала, защото имала навика да излиза с мокра коса на терасата.
Оказало се обаче, че ситуацията е доста по-сериозна и изисквала незабавна лекарска намеса. Марта и досега е благодарна, че докторите успели да спасят възрастната ѝ майка.

Откакто Вачков не е между живите, жена му Силвия страни от арт елита и предпочита уединението. Виждала се само с няколко приятелки от квартала, с дъщеря си и внучката. Обичала и срещите с Владо Пенев и редовно повтаряла на Марта, че най-щастлива ще е, ако доживее да ги види като съпруг и съпруга, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.