Хороскоп за 4 август, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Добър ден за започване на нещо ново. Едва ли ще успеете бързо да постигнете успех, затова не губете ентусиазма си. Имате всички шансове да получите най-доброто. Много от вас ще разчитат на опита, натрупан по-рано. Трудно ще се въздържате от спорове, но избягвайте конфликти.

ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден за общуване. Лесно ще намирате подход към хората и ще извличате полезна информация от разговорите си с тях. Ще имате възможност да се срещнете с приятели, които ще споделят ценни идеи с вас. Опитайте се да завършите започнатите задачи.

БЛИЗНАЦИ

Имате невероятна харизма и хората ще са привлечени от вас. Ще създадете нови познанства и ще общувате с тези, чиито интереси и възгледи за живота се различават от вашите. Както делови, така и романтични връзки могат да започнат днес. Много ще зависи от това дали ще поемете инициативата.

РАК

Първата половина на деня ще бъде интересна. Вероятни са неочаквани срещи и приятни изненади. Ще имате шанс да поправите някои стари грешки. По-трудните времена ще дойдат по-късно. Можете да се възползвате от предложената ви подкрепа. Вечерта ще ви зарадва с дългоочаквана среща.

ЛЪВ

Денят започва страхотно. Успявате да постигнете някои важни цели. Обстоятелствата са благоприятни и вие се опитвате да извлечете максимума от всяка ситуация. Следобедът ще е по-неприятен. Възможни са забавяния с плащания, а някои споразумения могат да бъдат нарушени.

ДЕВА

Сутринта е чудесна за делови срещи. Не е нужно да правите нищо специално, за да покажете най-добрата си страна. Дръжте се естествено и спокойно, това ще бъде достатъчно. Втората половина на деня трябва да посветите на полезни дейности. Вечерта ще романтична и приятна.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар