Стана ясно кой ще участва в „Ергенът“

Гласувайте за статията

Вече е ясно кой известен ерген ще вземе участие в шоуто, което тази есен стартира в родния ефир

За първи път в български ефир ще се излъчи „Ергенът“ тази есен. Зрителите очакват шоуто с нетърпение. Вече стана ясно за кого ще се борят дамите във формата, със сигурност нежната половина няма да пропуска епизод, защото „Ергенът“ е наистина горещ.

Известният фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател и треньор по гребане – Виктор Стоянов. Той ще се впусне в търсенето на любовта в най-романтичното риалити.

31-годишния софиянец е завършил спортно училище и след това продължава образованието си в НСА. Когато е едва на 16-години той става част от националния отбор по академично гребане. Има множество титли, бил е многократен републикански шампион.

След контузия остава за известно време на гребната база, но като треньор на деца и успоредно с това фитнесът се превръща в негова страст. Към настоящия момент работи като управител на фитнес зала, а към многобройните му ангажименти се прибавят и изяви като модел, участия в рекламни и музикални клипове.
„Да си влюбен е най-страхотното чувство на света. Дъхът ти спира. Малко е плашещо, но в същото време е невероятно. Правил съм много откачени неща в името на любовта, но да съм първият Ерген в България е може би най-откаченото от всички. Всъщност това е най-безумното нещо, което някога съм правил в живота си“, споделя Виктор Стоянов.

Той вярва в любовта и е готов да отвори сърцето си за подходящата жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар