Дара влюбена: Заби 25-годишен красавец на име Мартин! (още подробности)

Гласувайте за статията

Дара заби 25-годишния Мартин Димитров!

Певицата Дара, която дълго време пазеше в тайна какво се случва в личния й живот след раздялата с Папи Ханс, вече е готова да покаже новия си любим пред света.

Дара

Чаровната Дара е отново влюбена

До момента варненката не е коментирала кой е той, с какво се занимава и как е пламнала страстта помежду им, но за сметка на това споделя снимки с него в социалните мрежи. Стана ясно, че става дума за 25-годишния Мартин Димитров.

Въпреки че все още е само работещ студент, той има намерението да стане маркетинг специалист и явно добре се справя с рекламата, щом самата Дара го промотира. Двамата не крият любовта си в Инстаграм, а всяка снимка на атлетичния Аполон е коментрана от Дара със сърца.

През последните часове тя публикува кадър от морето, на който се вижда, че момчето може да се похвали със страхотно тяло. От друга снимка виждаме само ръката на момчето, но пък Дара е била доста щедра, защото се е щракнала по бански.

И можем да отбележим, че в момента е в перфектна форма, като акцентът на снимката е върху стегнатото й дупе. Очевидно певицата е на върха на щастието в любовта и вече нямаме търпение самата тя да сподели нещо повече за новата си половинка.

След раздялата си с Папи Ханс Дара бе свързвана с Живко Гичев, един от диджеите в популярен столичен клуб. Двамата всъщност бяха забелязани заедно още през 2019 г., а година по-късно Дара, заяви, че двамата не са точно „заедно“, но пък си прекарват доста добре.

Същото може да се каже и за забавленията с Мартин Димитров, с които Дара се хвали, пише Хотнюз.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар