Радинела Чушева преживя кошмар: Беше страшно! (още подробности)

Гласувайте за статията

Радинела Чушева разказа за кошмара в Турция!

Мис България 2019 Радинела Чушева оцеля в ужасяващите пожари в Турция, които обхванаха голяма част от местните курорти. Красавицата, която стана известна като адреналинка в „Господари на ефира“, бе на почивка за повече от седмица в южната ни съседка, като преди да отиде в Анталия, Радинела посещава за няколко дни Кападокия.

Радинела Чушева

Радинела Чушева разказа за пожарите

„Ситуацията беше много неприятна! Беше си страшно, валеше дъжд от пепел и се дишаше трудно“, сподели пред вестник „България Днес“ Чушева, която се завърна у нас преди ден.

„Вече съм си в България, не беше необходимо да прекъсваме почивката си, пожарите се разразиха последните три дни. Не бяхме евакуирани, от хотела не са ни правили инструктаж какво се прави в такава ситуация.

Единственото, което стана, е, че екскурзоводът ни информираше ден за ден за актуалната ситуация, като имаше готовност за крайни мерки.

Слава Богу, не се стигна дотам, изкарахме си докрай почивката, въпреки че беше много неприятно, някои хотели до нас бяха евакуирани“, разкрива Радинела детайли за огнения ад, в чийто капан се оказва.

Моделката коментира, че й е станало изключително тъжно, след като видяла хилядите снимки на изпепелени и обгорени животни, както и на загинали хора, опитвайки да спасят сънародниците си.

Преди да стане свидетел на апокалиптичните гледки в Анталия, Радинела Чушева отмаря няколко дни в Кападокия, където лети с балон и получава сертификат за това. За момента красавицата не обмисля следващо пътуване, а е в столицата, където работи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар