Партията на Слави Трифонов падна в жертва на бурна вълна от подигравки (ФОТО)

Партията на Слави Трифонов падна в жертва на бурна вълна от подигравки (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Христо Иванов не спира да го притиска

Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ падна в жертва на бурна вълна от подигравки и коментари в социалните мрежи у нас.

Поводът за това стана официалната покана на партията на Слави Трифонов, разпратена до основните партии на протеста и БСП за среща-разговор. Поканата бе публикувана от Николай Хаджигенов.

Слави Трифонов

Христо Иванов не спира да го притиска

В коментарите под публикацията на Хаджигенов много от хората повдигат въпроса за степента на грамотност, с която е написана поканата.
В нея се забелязват редица правописни и пунктуационни грешки.

„Съжалявам, но на този етап няма какво да ги жалим, понеже продължават да се държат като група самонадеяни осмокласници, напушили се дръзко зад физкултурния салон и хванали Дедо Боже за шлифера. Това долу е опитът им да изимитират подпис на родител за неизвинени отсъствия в бележника“, коментира Мария Спирова, пише plovdiv24.bg.

Междувременно стана ясно, че формално ръководената от Христо Иванов партия „Да, България“ се опитва да притисне Слави Трифонов с условието за 5 министерски кресла.
При това става въпрос за най-апетитните – финансовото, икономическото, земеделското, екологичното и вътрешното. Това разкриват високопоставени държавни източници.

Само преди няколко седмици „Да, България“ напевно обещаваше, че няма да се пазари за постове. Но след това Христо Иванов явно си е припомнил, че иска да осребри истеричното си крещене на жълтите павета и на „Росенец“ и се е завъртял като грамаден пумпал.

Лакомията за власт бе основната причина „Да, България“ да забие нож в гърба на Слави, като си поиска министерства не по време на преговорите между двете партии, а от парламентарната трибуна, за да няма мърдане, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар