Хороскоп за 3 август, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Денят ще започне отлично. Общуването и обсъждането на всякакви въпроси ще ви доставя удоволствие. Добре ще минат и срещите с хора, които малко познавате. Умората ще се натрупва и ще бъдете по-раздразнителни и нетърпеливи, но ще трябва да запазите спокойствие.

СКОРПИОН

Денят ще ви радва с приятни събития. Чувствате подкрепата на звездите и разбирате, че ако веднага започнете нови предизвикателства, ще имате бърз успех. Влиятелни хора ще ви предложат помощ. Финансови приходи, в това число от неочаквани източници, ще ви зарадват.

СТРЕЛЕЦ

Неспокоен ден, който ще ви носи неочаквани събития и ще ви принуждава да променяте плановете си. Настроението ви също ще бъде колебливо. Сърдите се или се обиждате за дребни неща, на които в друго време не бихте обърнали внимание. Ако се справите с емоциите, всичко ще започне да се променя към по-добро.

КОЗИРОГ

Не отлагайте задачи днес. Сутринта ще ви бъде по-лесно и затова се възползвайте, за да разрешите по-важните ангажименти. Напрежението ще расте постоянно и ще трябва да се върнете към неприятни задължения, а и да помагате на близки, попаднали в сложна ситуация.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще сте доста припряни. Искате да постигнете всичко веднага и ще бързате да получите резултати колкото се може по-бързо. Бъдете внимателни и обмисляйте всяка крачка. Съветвайте се с доверени хора и се вслушвайте в тяхното мнение. Не бързайте днес да правите покупки. Склонни сте към разточителност.

РИБИ

Днес ще проявите твърдост и въпреки трудностите няма да се отказвате от намеренията си. Вашата отговорност и упоритост ще ви помогнат да решите възникващите постоянно проблеми. Старайте се да избягвате споровете. Някой ще ви потърси за съвет. Преценете ситуацията добре.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар