Хороскоп за 3 август, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията

ОВЕН

Не е лесен ден, но всички възникващи прегради са преодолими. От вас се иска упоритост и твърдо намерение да постигнете своето. Бъдете искрени с близките ви хора. Така ще избегнете много трудности в близкото бъдеще. Бъдете внимателни по отношение на финансите – склонни сте да прахосвате днес.

ТЕЛЕЦ

Запасете се с търпение. Днес нищо няма да се развива така, както ви се иска. Ще се наложи да отложите някои задачи за неопределено време. Може да планирате и да обсъждате идеите си, но е рано да преминете към реални действия. Починете си, като се занимавате с нещо интересно.

БЛИЗНАЦИ

С важните задачи се занимавайте самостоятелно днес. Ако потърсите помощ, проследете дали всичко е направено както трябва. Вашето сериозно отношение и внимание към детайлите и искреното ви желание да се разбирате с всички ще ви помогнат в решението на много проблеми.

РАК

Днес намирате правилния подход към най-различни хора. Спокойно може да водите делови преговори или да поговорите за важни неща с близките си. Не са изключени приятни запознанства. Внимавайте с парите. Склонни сте да ги харчите за безполезни неща. Затова бъдете пестеливи.

ЛЪВ

Успешен ден. Върви ви там, където не сте очаквали, а обстоятелствата са благоприятни за много начинания. Ще получите полезна информация, която скоро ще ви бъде от полза. Може да се захванете с нещо ново. Добре е да го направите с приятелите – така ще прекарате отлично времето си.

ДЕВА

Денят е подходящ за изучаване, събиране и анализ на информация. Сериозни сте и се стараете да не изпускате нищо. Разчитайте повече на собствените си сили, отколкото на късмета. Хората около вас с удоволствие ще ви помагат. Очаквайте изненади – не винаги приятни.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар