Щерката на Гала призна, че едва не убила Стефан

Гласувайте за статията

Все още всички помнят тази случка

Единствената наследница на Гала – Мари Будева призна, че едва не убила възлюбения на майка си – Стефан.

„Без да искам се опитах да отровя Стефан, защото реших, че ще правя вечеря, която се състои от салата и картофи с розмарин. Бях много малка и не знаех, че има разлика между сухата подправка и прясната“.

Гала

Все още всички помнят тази случка

Така Мари Константин, по-известна като дъщерята на Гала, започна своята изповед за шокиращата семейна случка, станала с втория мъж на водещата.

„Сложих количеството, колкото е казано в рецептата, но от сухата подправка. В цялата къща миришеше и беше трудно да си поемеш въздух. Сервирах, но само Стефан реши да хапне от картофите, за да не ме обиди и щях да го отровя. До ден днешен не яде розмарин и го мрази“, призна наследницата на Гала.

Случката се е разиграла преди доста години. Въпреки това тя и до днес се помни от главните действащи лица – Мари и Стефан.

Подобно на много други билки, розмаринът е токсичен в малка степен, т.е. отровен. Трябва да погълнете доста големи количества, за да влезе в сила тази отрова, пише blitz.bg.

На практика това означава, че не е имало огромна опасност за живота на Стефан Николов, с когото Гала живее от дълги години под един покрив. Все пак, ако беше алергичен, развръзката можеше да е доста сериозна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар