Джордж Клуни разкри истината за бременността на Амал

Гласувайте за статията

Според новината красивата адвокатка е преминала първия триместър

Холивудският актьор Джордж Клуни разкри истината за бременността на съпругата си Амал.

Припомняме, че миналата седмица британският вестник „Daily Mail“ излезе с новината, че 60-годишният Джордж Клуни и 43-годишната му съпруга очакват третото си дете. Вестта бързо обиколи медиите в целия свят, пише Труд бг.

Джордж Клуни

Според новината красивата адвокатка е преминала първия триместър

Дори според историята, красивата адвокатка по човешки права вече е преминала първия триместър от бременността си. Новината гласеше и, че двамата с Джордж Клуни вече са споделили щастливата вест с най-близките си хора.

Е, очевидно това е била само поредната медийна сензация. Истината е, че съпрузите Клуни засега нямат намерение да увеличават семейството си. Те предпочитат да се радват на двамата си 4-годишни наследника – близнаците Ела и Александър.

Говорителят на 60-годишният холивудски актьор заяви категорично, че: „Джордж и Амал не са бременни“.

Припомняме, че Джордж Клуни се ожени за Амал на пищна церемония във Венеция през 2014 г. В момента щастливата двойка и малките им наследници прекарват лятото си в Италия. Там американският актьор от години притежава вила на езерото Комо.

Семейството не беше отсядало в този свой дом, който носи името „Вила Олеандра“ в продължение на близо две години, най-вече заради пандемията. С тях е и гигантското им куче от породата Санбернар – Роузи.

През декември Джордж даде интервю, в което говори за закъснялото си бащинство. Той каза: „Не исках странни имена за децата ни. Те вече ще имат достатъчно проблеми. Трудно е да си син на известен и успешен човек. Синът на Пол Нюман се самоуби. Синът на Грегъри Пек се самоуби… “

В друго интервю за CBS той сподели как Амал и децата са променили живота му.
„Няма съмнение, че срещата ми с Амал промени всичко за мен.
Преди да я срещна и да се сдобием с тези две деца животът ми е бил абсолютно празен, въпреки че не съм го осъзнавал“, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар