Грандиозен скандал е напът да взриви британския кралски двор

Гласувайте за статията

Принцеса Юджини все още не е реагирала публично

Грандиозен скандал е напът да взриви британския кралски двор.

Съпругът на внучката на Елизабет Втора бил забелязан за купонясва с моделки на яхта.

кралски двор

Принцеса Юджини все още не е реагирала публично

По всички личи, че в британското кралско семейство назрява поредния скандал. Този път в центъра му, са 31-годишната внучка на кралица Елизабет Втора – принцеса Юджини и нейният 35-годишен съпруг Джак Бруксбанк, отбелязва Стандартнюз бг.

Преди ден той се озова в доста деликатна ситуация: бизнесменът решил да разпусне на яхта в компанията на моделки. Но бил изловен от папараците, които никога не спят.
Бруксбанк бе заснет в компанията на три момичета на разходка с яхта в Италия, гръмнаха медиите на Острова.

Принцеса Юджини и техният петмесечен син Август не били видени на борда. Имената на момичетата, които били на почивка с Бруксбанк, са известни.

Той бил придружен от моделите Мария Бучелати и Ерика Пелосини, както и от бившата редакторка на модно списание и настоящата му колежка Рейчъл Залис.
Пътуването на Джак Бруксбанк до Италия не било тайна – той отишъл на благотворителния бал на УНИЦЕФ, проведен на остров Капри в събота. Бизнесменът присъствал на събитието като един от основните спонсори.

Пристигайки в Италия предварително, той, очевидно, решил да се отпусне малко и отишъл да проучи брега на острова.
В снимките, публикувани от западните медии, Джак изглежда щастлив и весел – той щастливо плувал с момичета в морето, прегръщал ги и скачал във водата от яхта.

Принцеса Юджини все още не е реагирала публично на появата на снимките.
Досега съпругът й не се бе замесвал в скандали. Двамата са женени от почти три години. Тя винаги говори за съпруга си с голяма топлина и любов. Когато детето им се роди, го нарече „прекрасен баща“, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар