Петя Буюклиева вдигна тежка сватба

Гласувайте за статията

Петя Буюклиева вдигна тежка сватба

Петя Буюклиева официално стана свекърва. Тя ожени сина си Тони за любовта на живота му. Снаха на певицата е албанката Еги Бендо, пише HotArena.

Церемонията се състоя в Катедралния храм-паметник „Успение Богородично“ във Варна. Най-близките приятели и роднини на младоженците присъстваха на тържеството.
Тони и Еги се запознават още като студенти в Бремен. Преди повече от две години те се сгодиха в София. Синът на култовата певица подари на любимата си пръстен от бяло злато с диамант, направен по поръчка. Младото семейство живее от години в Цюрих, Швейцария, където Тони учи и работи, пише Хотарена, позовавайки се на Телеграф.
Пищното празненство, което бе уважено и лично от кмета на града, продължи в „Св. Св. Константин и Елена“, в зала „Романс“ на хотел „Астор Гардън“, където не само гостите, но и всички останали останали впечатлени от организацията и голямата любов на младото семейство.
Журналистът Пламен Тотев, който е и автор на текста на песента на Петя Буюклиева „Дай ми лято“ качи първи снимки от събитието в мрежата.
„Това дете, което изписахме от родилния дом преди 27 години, днес прави сватба. Тони и Еги да летят заедно към мечтите си!“, написа той над сватбените кадри.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар