Взрив: Двете жени на Сашо Кадиев заедно на море, прегърнаха се! (още подробности)

Сашо Кадиев събра бившата и настоящата
0

Сашо Кадиев на море с бившата и настоящата!

Сашо Кадиев най-сетне помири жените си и вместо да е част от любовен триъгълник, вече е част от щастлива тройка. Водещият е на почивка в къмпинг по Черноморието, където майката на детето му Таня Тончева дава каравани под наем.

Сашо Кадиев
Сашо Кадиев събра бившата и настоящата

Двамата са заедно дъщеричката си Катерина, но Кадиев е в компанията и на новата си любима Ивелина Чоева, заради която заразя Таня. След дълги месеци на криене, двамата влюбени се показаха от плажа, при това заедно с предишната жена на Сашо.

Двете му любими дори са се прегърнали на една от снимките, а на друга широко усмихнати позират на маса в ресторант. От щастливите семейни моменти липсва майката на актьора Катерина Евро, който показа как се забавлява в компанията на друг водещ-Георги Блажев около басейна на къщата си в Кокаляне.

Според медийни публикации тя продължава да не приема Чоева, в която обаче Кадиев е лудо влюбен. Явно Таня е приела новата жена на бащата на детето си и е загърбила егото си, както призова и Кадиев в дългата си публикация.

„Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички.

Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето.

Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!“.

Източник: Хотнюз.бг

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.