Гери-Никол чукна 23 в супер кич! (още подробности) Преглеждания: 1757

Гери-Никол чукна 23 в пера
3
Оценете този post

Гери-Никол навърши 23 години, честито!

Като екзотична птица се стъкна за рождения си ден Гери-Никол. Певицата чукна 23 и посрещна празника си с тематично джунгла парти край басейна, пише вестник България днес.

Гери-Никол
Гери-Никол чукна 23 цялата в пера

Още не е ясно дали бившото й гадже Дани Илиев е бил с нея на празника след като стана ясно, че двамата отново са се събрали.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
  1. Цървул дето се мисли за Галош казва

    Селски рожден ден с пера от кокошки, както казват хората се облича смешно и е жалка, нагла, злобна арогантна а това че е грозна и изкуствена и е последен проблем. Както казваше Дани прото си плаща, за разни купени от нея титли и там модни икони. Иначе без пари не може и не става за нищо, то като си плати всеки е нещо, важно е без да си плати да я изберт за нещо. Па тя не ства и не може нищо, добре че са парите на родата и, иначе до са да е умряла от глад, под някой мост, че и за чистачка на кенеф не става, толквоа е смотана и проста. Па и странно, откъде има таквоа огромно самочувствие. Нито е красива, нито умна, нито има талант! Купува си с парите на родата и, фалшиви работи и после се разпльоква по студията, да обеснява лъжи и си фантзира, как някой и се връзва. Хората не са прости и не и вярват. Гледа хората в очите и ги лъже и мами най нагло.

  2. Златуна плиткоумното казва

    Много долно, нагло, тъпо говедо е тази. Постояно се подмазва на п.рцали, както златка жълтото говно, и им лиже аспуха и после се чуди защо никой не я хресва и всички я мразят и подиграват.. А и като лае че не я интересува хорсктото мнение, защо ни занимава постоянно с жалкия и скучен живот, на никой не му пука за такива п.рцали. Онази смрад русия о.падък златка поне е по хитра и замота с лъжи джизъса, а тя само ходи както поклисар по тях и им обира огризките.

  3. Хипопотам казва

    Гери Никол има още много да си плаща, на жълтите медии за измислени от нея фалшиви статии, как уж с Дани са се събрали. Но Дани не я иска той си харесва една друга мацка. Която за сега е тайна за обществото ледена принцеса. Тя не иска да е известна. Но много хора я знаят, че е върха и къдетео и да мине и се кланят един вид. А Дани плаче редовно в залите, докато тренира за тайната за обществото мацка и всички момчета в залта се разправят ,с кой да бъде тя. И въобще не е Силвия Маринова, както се пише из медите, а е друга тайната мацка, но тя за съжаление е гадже с един милиярдер, който не си я дава. И много момчета се борят за сърцето и, но той не я дава на нито един, иска си я за него. Тайнта принцеса е една от най желните и красиви мацки, световноизвестни звезди и се поклнят и я глезят, а не като това недоразумение гери и разните там други п.рцалани, които си плащат за измислени от тях статии. Ледената принцеса няма нужда да си плаща, като разни николети, златки герита на жълтите медии да пишат лъжи за тях. Нея си я знаят най влиятелните и преуспели хора, а тия простит.тки, никога няма да бъдат като нея. Такива както платените ни плеймейтки, така наречените простит.тки и обират огризките на тайнта принцеса, защото тя е номер едно, а те са въздух под налягане и дори с купени измислени, фалшиви стати от жълтите медии, пак са едно нищо така че, както са прости нека да си дават парите за фалшиви статии, но пак няма да станат принцеси с лъжите им, а се знае коя е принцесата. А Дани е голям пич, че се отърва от това недоразумение гери, която е една обикновена селска пача, няма нищо специално в нея, нито приятно и красиво.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.