Хороскоп за 2 август, понеделник – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Благоприятен ден за общуване. Разбирате добре тревогите на другите хора и често се отзовавате на техните молби за помощ. Имате шанс да възстановите приятелствата, на които някога сте се радвали. Опитайте се да не се преуморявате. Струва си да си почивате повече и да се погрижите за себе си.

СКОРПИОН

Не искайте твърде много от себе си. Днес може да се окаже трудно да съберете мислите си. Но с решаването на малки ежедневни задачи ще се справяте бързо. Възможни са дребни финансови загуби или неуспешни транзакции. По-добре е да не бързате с покупки, особено големи.

СТРЕЛЕЦ

Забързан ден. Неочаквано ще се появят много неща, всяко от които ще изисква внимание и бързо действие. Освен това и хората около вас ще се нуждаят от помощта ви. Възможни са дребни недоразумения и закъснения, поради които няма да е възможно бързо да се справите с всичко започнато.

КОЗИРОГ

Денят започва добре и ще се справите с ангажиментите си по-бързо от очакваното. Ще имате възможност да си починете добре и да прекарате няколко приятни часа в компанията на любими хора. Някои от вас ще получат като подарък точно това, за което отдавна са мечтали.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта носи много идеи и свежи планове. За съжаление не винаги е възможно веднага да започнете да действате по тях. Със сигурност ще трябва да изчакате малко. Някои от вас ще имат нужда от помощта на близките си. Втората половина на деня ви радва с неочаквани предложения.

РИБИ

Опитайте се да не бързате днес. Този ден е подходящ за почивка и възстановяване. В началото може да ви е скучно, но по-късно премереният и спокоен ход на събитията ще ви зарадва. Добре е да правите неща, които изискват точност и внимание към детайла. Очаква ви приятна изненада.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.