Хороскоп за 2 август, понеделник – от Овен до Дева

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Ден за страхотни идеи. Гледате на много неща по съвсем различен начин и именно това ще ви позволи да успеете. Ще пътувате – така не само ще си прекарате чудесно, но и ще срещнете интересни хора. Възможни са някои събития, в които вашите близки ще станат преки участници.

ТЕЛЕЦ

Имате много неща за вършене, особено сутринта. Всяка минута е от значение. Опитайте се да не губите време за празни разговори. Около обед очаквайте добри новини и интересни предложения. Можете да пазарувате – безпогрешно избирате добрите неща, които ще ви радват дълго време.

БЛИЗНАЦИ

В началото на деня ще е трудно да контролирате емоциите. Ще реагирате на незначителни инциденти и често ще се ядосвате и дразните от дреболии. Следобедът ще бъде съвсем различен – интересен и спокоен. Имате възможност да завършите дела, на които сте отделили много енергия.

РАК

В началото на деня трудно ще събирате мислите си. Това определено не е най-подходящият момент да правите нещо сериозно и важно. Може да завършите започнатата по-рано работа. Втората половина на деня ще бъде напълно различна – интересна, богата на емоции и ползотворна.

ЛЪВ

Началото на деня носи много добри идеи. Някои от тях могат да бъдат доста оригинални и смели. Ще се харесват и със сигурност ще има хора, които ще искат да помогнат при изпълнението им. Интуицията ви помага да изберете съюзници, с които ще работите отлично.

ДЕВА

Днес бързо ще научавате всичко необходимо. Възможни са приятни срещи. Ще имате шанс да говорите с човек, който вече ви е подкрепял. Някои ще възстановят дългогодишни бизнес връзки. Възможни са малки финансови загуби. Склонни сте да се отнасяте несериозно към парите – харчите повече, отколкото трябва.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.