Николаос Цитиридис се появи обезобразен. Какво се случва? (ФОТО)

Гласувайте за статията

Той дори подчертава, че търси извършителя, защото иска да го убие

Тв водещият Николаос Цитиридис се появи обезобразен и втрещи всички с вида си. Мнозина се запитаха какво го е сполетяло, че изглежда по този начин.

Нямаше начин видът, в който блесна той наскоро в социалните мрежи, да не предизвика много въпроси и искрено недоумение от страна на феновете му.

Николаос Цитиридис

Той дори подчертава, че търси извършителя, защото иска да го убие

В крайна сметка Николаос Цитиридис реши да направи и неочаквано признание, което допълнително нажежи страстите. А това, което споделя за онова, което е преживял тези дни, е повече от покъртително.

„Вчера участвах в бой във Варна. Дойде изневиделица, докато седях на бар. Седях спокойно и просто ме цапардосаха по лицето, докато пиех“. Това разкри водещият от bTV в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

В крайна сметка обаче, въпреки фотоса, на който не изглежда никак добре, стана ясно, че всъщност на Николаос Цитиридис му няма нищо. Истината е, че никой не го е бил, а само е бил… ухапан от комари.

„Пропуснах да кажа, че става въпрос за комар, който ме ухапа. Ако го видите, кажете му, че го търся и най-вероятно искам да го убия“, добавя накрая с усмивка Цитиридис, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар