Лора Крумова се уреди с тлъста заплата в…

Гласувайте за статията

Това било едно от условията, които поставила

Най-изненадващ се оказа трансферът на позабравената Лора Крумова.

При все, че се намираме в разгара на лятото, тв рокадите за предстоящия есенен сезон вече са факт.

Лора Крумова

Това било едно от условията, които поставила

Оказва се, че Лора Крумова отново ще грейне в ефира в праймтайма на Нова телевизия. Журналистката е подписала договор с бившите си работодатели и ще бъде водеща на следобедния уикенд блок „Неделята на Нова“ от септември. Това издават от кулоарите на медията.

Лора Крумова получила покана веднага след като бившата водеща на формата Мая Костадинова напусна изненадващо, без да дава обяснения и постави екипа си в безизходица. Крумова бързо се съгласила да заеме мястото ѝ, но поставила условие. Тя поискала да получава същото възнаграждение, което прибираше преди години в авторското ѝ предаване „Комбина“, което водеха заедно с колежката ѝ и близка приятелка Галя Щърбева, а след това и в „Събуди се“.

Тогава Лора Крумова бе сред най-високоплатените журналисти у нас, при това само за два ефира седмично. Тя се разписваше срещу 7 хиляди лева, като получаваше и допълнително бонуси за различни репортажи. И сега Лора се спазарила да седне на стола на Костадинова за 7 бона. Това е двойно повече от заплатата ѝ като зам. главен редактор в шоуто на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви, където всъщност бе последното ѝ работно място.

Тя се връща в медията след по-малко от година и половина, откакто я напусна със скандал

Завръщането ѝ в Нова стана по-малко от година и половина, след като тя напусна със скандал. Крумова подаде оставка с мотивите: „На фона на процесите там смятам, че това е правилното решение за мен“. Тя имаше предвид серия от уволнения на близки за нея колеги, с които работеше в съботно-неделното предаване „Събуди се“. Оттогава досега кадровите сътресения в телевизията не са престанали. Въпреки това водещата си е приготвила багажа за поредно завръщане там.

Тъй като при Цитидирис тв звездата бе в бекстейджа и не се налагаше да се появява на екран, тя бе излязла съвсем извън форма след раждането на второто си дете. Сега била амбицирана до края на лятото да се преобрази напълно. Лора се подложила на строга диета и подновила изтощаващите си тренировки. Само така имала шанс да успее да свали някой и друг килограм и да изглежда добре пред камерите. Журналистката неведнъж е споделяла, че коментарите за теглото ѝ я сломявали и наранявали емоционално, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар