Щерката на Румен Радев се появи по сутиен в… (ФОТО) Преглеждания: 1848

0
Оценете този post

Лятната ваканция на младата актриса ще започне едва след средата на август

Щерката на президента Румен Радев – Дарина, шашна публиката в НАТФИЗ.

Тя се появи с твърде сексапилен тоалет по време на изпита си по вокално майсторство миналата седмица.

Румен Радев
Лятната ваканция на младата актриса ще започне едва след средата на август

Дъщерята на Румен Радев се появила на сцената на Театралната академия с оскъдно облекло – черен дантелен сутиен, модни широки чарлстон дънки и черни сандали на висок ток. Ексцентричният стайлинг на Дарина бил допълнен от силен грим.
Изпълнението, с което се явила пред изпитващите, било рап песен, каквато всъщност тематика си избрал целият ѝ клас.

Това лято дъщерята на държавния глава ще завърши първи курс в НАТФИЗ, където миналата есен бе приета, за да следва актьорство за драматичен театър. Предстои ѝ тепърва да дебютира в спектакъл на сцената на университетския театър по време на течащата в момента изпитна сесия.

Заради многото си ангажименти едва ли баща ѝ ще удостои първата ѝ по-бляскава изява с присъствие. И докато Дарина бе част от училищната трупа „Ле Страпонтен“ в гимназията, в която завърши средното си образование в София, Румен Радев не ходеше по премиерите ѝ.
Лятната ваканция на младата актриса ще започне едва след средата на август, когато приключат ангажиментите ѝ в академията. За първо лято тя ще бъде без приятеля си на море.

Румен Радев

Припомняме, че наскоро Дарина се раздели с любимия си Камен – син на бившата министърка Зинаида Златанова. Двамата бяха ученическа любов, но пътищата им се разминаха след постъпването на президентската щерка в НАТФИЗ. В момента дъщерята на държавния глава от първата му жена Гинка била фокусирана изцяло върху обучението и кариерата си.

Мечтаела и да се снима в сериал. Да им проправи път към киното тя и колегите ѝ разчитали на техния ръководител Пенко Господинов. Той бе сред звездния състав на тв драмата „Белези“ по Би Ти Ви. Ако поредицата има втори сезон, той щял да ходатайства студентите му да се включат в продукцията, било то и само като статисти, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.