Хари и Меган изправиха Бъкингам на нокти

Гласувайте за статията

Херцозите на Съсекс са непредсказуеми

Хари и Меган за пореден път изправиха Бъкингам на нокти.

По всичко личи, че Бъкингам е в очакване на нова изненада от блудните херцози Хари и Меган. Тя няма да закъснее и според запознати ще стане факт до броени дни.

Бъкингам

Херцозите на Съсекс са непредсказуеми

Това става ясно от думите на кралския експерт Ричард Фицуилиамс пред Express.co.uk. Той описа херцога и херцогинята на Съсекс като „абсолютно непредсказуеми“ по отношение на техните работни проекти.

Меган Маркъл наскоро обяви предстоящия си анимационен сериал с Netflix. В него главен герой е малкият им син – принц Арчи. Хари пък се ангажира с документален сериал за игрите Invictus и се очаква да издаде мемоарите си.

На въпрос за бъдещите намерения на двойката, Ричард Фицуилиамс каза пред Express.co.uk: „Притеснението ще дойде, ако направят нещо общо с кралското семейство.
Единственото нещо, което можете да кажете за Съсексови е, че те са абсолютно непредсказуеми и вие просто не знаете – това е всичко, което може да се каже. Може да ни изненадат следващата седмица. Току-що чухме за книгата на Хари!“.

Припомняме, че преди време принц Хари обяви на 19 юли, че е сключил сделка, за да пусне мемоарите си през есента на 2022 г., пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар