Деси Слава пълнее ударно (Вижте тук)

Деси Слава пълнее ударно (Вижте тук)
3.5 (70%) 2 votes

Две години и половина след раждането на по-малкия си син Деси Слава не може да влезе във форма

Две години и половина след раждането на по-малкия си син Борис фолк звездата Деси Слава не може да влезе във форма, пише вестник „Уикенд“. Тя без съмнение е най-мощната представителка на жанра и конкурира единствено Ивана от най-дебелия й период преди петилетка, коментира изданието.

Във виртуалното пространство певицата обработва снимките си, но папарашки кадри от нейни участия показват зловещата истина. Изпълнителката гони 100 кила, разкриват снимки от участието й в нощен клуб.

За разлика от колежките си от бранша, които се радват дори на рехави участия след пандемията, Деси Слава едва смогва с ангажиментите си. 42-годишната певица обаче втрещява феновете си с пищните си форми.

Вратът й вече е като на борец в тежка категория, а бузите й са огромни. Бицепсите й са с по-голяма обиколка от тези на сумист. Най-впечатляващ е сочния задник на Деси, коментира изданието.

Вместо да прикрие телесата си с подходящи тоалети, с неумението си да избира адекватни дрехи певицата още повече подчертава пищните си форми с разкроени къси поли и рокли.

Деси Слава е най-пълната поп фолк изпълнителка сн. hotarena.net

Деси Слава е най-пълната поп фолк изпълнителка сн. hotarena.net

Почитателите й се чудят как е възможно да не вземе мерки за наднорменото си тегло. Те сериозно се притесняват, че никога повече няма да видят любимката си съблазнителна и стройна, каквато я помнят от недалечното й минало, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар