Фики Стораро може да блесне в "Маскираният певец" тази есен в ефира на Нова тв

След като бе на крачка от победата в "Като две капки вода" тази пролет, Фики Стораро може да блесне и в "Маскираният певец" от есента. Третото издание на шоуто в България се очаква от септември по Нова. Преговорите с бъдещите участници в него вече са в ход. Стораро-младши е любимец на публиката, и на продуцента Маги Халваджиян. Той вече има една победа в "Капките" и едно второ място в следващия сезон, в който участваха звезди от предишни издания на предаването.

Висок рейтинг

Двете влизания на Фики в шоуто в две поредни години значително вдигнаха рейтинга му, който поспадна, след като сексимволът се ожени през 2017-та година. Вместо от загорели тийнейджърки сега фенската му маса се състои от разнородна публика, която го харесва не само заради външния му вид, но и заради неговия талант като певец.

Пандемия

При други обстоятелства звездата вероятно би предпочел да ходи по участия в дискотеките и да прибира тлъсти хонорари. От есента обаче се очаква четвърта вълна на пандемията, която може за пореден път да затвори заведения и да го остави без работа.

Сигурни доходи

Участие в тв шоу, ако не друго, поне ще му гарантира сигурни доходи. Известно е, че артистите в предаването взимат по 1500 лева на концерт в "Маскираният певец". Парите не са кой знае колко на фона на това, което Фики би изкарал по кръчмите, но са по-добре от нищо. Говори се, че след като се размина с победата в "Капките", той бил обиден на продуцента. Но в положението, в което пандемията поставя всички родни музиканти, няма как да откаже отново да работи с него, писа  "Уикенд". Фики е отличен имитатор и, стига да иска, може да скрие тембъра си така, че да не познаят гласа му. По-трудно ще бъде с прикриването на мощната му физика, с каквато малко родни звезди могат да се похвалят. Тази задача ще трябва да свърши костюмът, който ще измислят за него.

Мария

В новия сезон се очаква още една фолк звезда. Това е Мария, известна още като Мара Отварачката. Миньончето бе спрягано за участие в изданието от миналото година, но уговорката се провалила в последния момент. Тогава тя точно бе обявила, че прекратява кариерата си на певица. Да се завърне на сцената броени седмици по-късно, би било знак за нестабилност в характера на фолк дивата. Сега обстоятелствата са различни. Тя уж се завърна на сцената, но се оказа, че няма желаещи да я гледат там. Тя не може да се похвали с  почти никакви участия и дори мощната реклама, която си прави с прясната връзка с лихваря Мирослав Мерджанов, не върши работа. [caption id="attachment_674752" align="aligncenter" width="300"]Фики Стораро влиза в "Маскираният певец 3" сн. Инстаграм Фики Стораро влиза в "Маскираният певец 3" сн. Инстаграм[/caption] Появата в "Маскираният певец" обаче хем ще й донесе малко пари, хем може да повиши интереса към нея, предават от hotarena.net.