Геро избухна и обвини…

Той е категоричен, че Земята няма да издържи дълго време на това
0

Той е категоричен, че Земята няма да издържи дълго време на това

Актьорът Герасим Георгиев-Геро избухна гневно.

Той изрази непоносимостта си към боклуците, които навсякъде и по всяко време се разпространяват у нас.

Геро
Той е категоричен, че Земята няма да издържи дълго време на това

„Ние, хората, сме Ковидът на тази Земя! Наистина мисля, че все едно някой е направил сценарий, за да затрие този свят като морал, като семейство, като ценности. Към затриване отиват нещата. Не се шегувам. И причината е в нас, хората, разбира се.

Ние първо разболяхме тази земя и сега се чудим защо се случват катаклизми. И ние дупчим, изсушаваме, замърсяваме, изсмукваме. Земята няма да издържи дълго време на това. Дано оцелеем. Ако събираме след себе си, няма толкова да пакостим на природата. Все пак сме част от нея, това не бива да се забравя“. Това заявява наскоро Герасим Георгиев-Геро в интервю пред столичен ежедневник.

Геро, който в момента релаксира заслужено след като имаше доста динамични работни месеци, няма как да остане равнодушен пред родната немарливост. Той най-много се дразни на прословутата българска черта – „където и да отидем, все си мислим, че някой ни е длъжен. А не е така. Не може да мислим все по този начин – и след нас и потоп“.

Според него наесен няма да има нов локдаун.
„Все пак има доста ваксинирани хора. Локдаунът не ни направи по-добри, напротив. Става все по-зле. Започват да изскачат повече низките страсти и чувства и всеки мисли още повече само за себе си. Дано светът оцелее“, заключава актьорът, отбелязва show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.