Кейт Мидълтън е стресирана (Вижте какво я издаде)

Кейт Мидълтън е стресирана сн. Инстаграм/ kensingtonroyal
0

Кейт Мидълтън е напрегната и стресирана

Съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън, сложи на ръката си годежния пръстен на принцеса Даяна. Това се случи по време на пътуването й в Шотландия, пише „The Sun“.

Кралските биографи веднага разчетоха това нейно действие като белег на нейната напрегнатост и стресираност. Изящният пръстен е изработен от 18-каратово бяло злато и 14 диаманта, разположени около 12-каратов син цейлонски сапфир.

Освен голяма емоционална стойност бижуто има и висока реална цена – 300 000 лири. Именно синият сапфир пази от депресия и намалява безпокойството. Любопитна е историята около пръстена след смъртта на Даяна.

Разказва я Пол Бърел, бивш иконом на лейди Ди. Била дадена възможност на принц Уилям и принц Хари да си вземат за спомен нейни лични вещи. Уилям пожелал да вземе часовника „Cartier“. Той бил подарен на Даяна от баща й по случай нейния 21-ви рожден ден.

Принц Хари пък взима годежния пръстен на майка си. „Помня как хващах ръката на майка и усещах големия пръстен“, споделял е херцогът на Съсекс.

По-късно обаче, когато принц Уилям се жени за Кейт Мидълтън, малкият му брат му дава пръстена като заявява, че той трябва да стои на ръката на бъдещата кралица.

Кейт Мидълтън е стресирана сн. Инстаграм/ kensingtonroyal
Кейт Мидълтън е стресирана сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

За собствения си годеж Хари поръчва пръстен за Меган Маркъл като основният диамант в бижуто е от Ботсвана – мястото, където двамата влюбени са били на почивка, а другите два диаманта в пръстена са принадлежали на майка му, предават от standartnews.com.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.