Хороскоп за 31 юли, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

 

ВЕЗНИ

Имате много работа и трябва не само да се занимавате със собствените си дела, но и да се грижите за другите. Хората около вас често ще търсят помощта ви и сега е по-добре да не отказвате на никого. Парични приходи от неочаквано място ще ви осигури финансова стабилност за известно време.

СКОРПИОН

Днес сте затрупани с работа и затова не трябва да губете времето си. Ще трябва да разрешите няколко трудни проблема. Няма кой да ви помогне с това, затова разчитайте на себе си. След тежката едмица е добре да отделите повече време за почивка. Не започвайте нови задачи.

СТРЕЛЕЦ

В началото на деня са възможни дребни неприятности и досадни недоразумения. Ако не действате импулсивно, нещата скоро ще се оправят. Следобедът ще бъде благоприятен и интересен. Изработването на планове е лесно и прилагането им на практика не изисква много усилия.

КОЗИРОГ

Днес способността да се противопоставяте на провокациите и да изглаждате критичните моменти ще ви бъде много полезна. Ще намерите отговори на някои важни въпроси и ще получите информация, която ще ви помогне да вземете правилното решение. Време е за романтична среща.

ВОДОЛЕЙ

Днес трябва да сте съсредоточени и търпеливи, за да свършите с голяма част от ангажиментите си. Не се поддавайте на емоции и провокации. Всичко ще зависи само то вашето решение. Съветите на другите няма да се окажат полезни. Някои от вас ще разберат, какви промени да направят в живота си.

РИБИ

Хубав ден. Не винаги ще е възможно да реализирате плановете си веднага. Приятели са готови да подкрепят вашите начинания, давайки ви чудесни съвети. Дори да свършите много работа, няма да се чувствате уморени. Парични приходи и спонтанни покупки със сигурност ще подобрят настроението ви.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар