Хороскоп за 31 юли, събота – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Вслушайте се в интуицията си днес. Това не може да се каже за съветите, които ще получавате от другите. Дори препоръките, които се дават от сърце, често ще са безполезни. Може да се наложи да се срещнете с хора, с които не се разбирате много, но това ще се окаже полезно.

ТЕЛЕЦ

Денят започва с нови идеи. Основното, което ще се изисква от вас, е да определите приоритетите и да изготвите план за действие. По-късно ще има време за общуване с приятели. Ще получите полезна информация. Вечерта е чудесна за романтична среща.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден. Струва си да се възползвате от подкрепата на звездите, за да реализирате плановете си и да постигнете отдавна установена цел. Отношенията с другите ще се развиват хармонично. Няма значение дали виждате човек за първи път или го познавате от много години.

РАК

Днес няма да ви бъде лесно да разграничите мечтите и илюзиите от реалността. Преди да се захванете с изпълнението на каквито и да е идеи, консултирайте се с хора, които са в състояние да посочат слабите им места. Следвайте съветоте им, ако искате да успеете. Неочаквани гости ще ви зарадват.

ЛЪВ

Днес интуицията ще ви помага правилно да прецените собствените си сили и намеренията на другите. Вероятни са значителни промени към по-добро в отношенията. Разбирате добре тези, с които преди не сте намирали общ език. Ако сте се скарали с някого, лесно ще постигнете споразумение.

ДЕВА

Внимавайте с парите си днес. Лекомислени сте, когато се занимавате с финансови проблеми и това може да ви докара големи неприятности. Ще ви се предостави възможност да укрепите стари бизнес отношения, както и за запознаване с хора, които могат да се окажат надеждни съюзници.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар