Дженифър Лопес разби с уникално тяло по бански

Дженифър Лопес разби с уникално тяло по бански
4 (80%) 1 vote

Дженифър Лопес разби с уникално тяло

Тя е толкова гореща, че направо запали мрежата. Певицата Дженифър Лопес демонстрира за пореден път изключителна фигура и зашемети с визията си. Актрисата се пусна по бикини на борда на яхтата си, с което предизвика абсолютен фурор.

Джен и Бен, които наскоро възобновиха романтиката си, не се срамуват да покажат привързаност си пред обществото. Дори и по време на почивката си.

Излизайки в Капри, двойката от А-списъка на звездите в Холивуд беше видяна усмихната и разговаряща, докато разглеждаха забележителностите заедно. И сладко се държаха за ръце.

Въпреки че се срещат, за да прекарат известно време насаме, двойката стана публична едва тази седмица, като направиха демонстрация на връзката си в Instagram. И превърнаха новината официален пост за 168-те милиона последователи на Лопес.

Влюбената двойка смело демонстрира чувствата си, а любовта очевидно дава криле на Лопес. Певицата е толкова гореща, че буквално запали мрежата в последните дни.

В поредица от бикини бански, които носеше на круиза с яхтата, Дженифър се вмъкна в романтичен кадър на себе си и любимия си мъж. Това се случи, докато с Бен страстно се целуват един друг.

Говорейки за връзката на новата двойка, източник наскоро каза: „Те – Дженифър и Бен, изживяват едно красиво пътуване. И даже отпразнуваха рождения ден на Джен в клуба. Тя изглеждаше прекрасна и много щастлива.

Приятелите на звездата добавят още, че Дженифър е „изцяло обвързана“ с Бен, но не иска скоро да се впуска в годеж или брак.

Източник обясни: „Те са напълно ангажирани един с друг … И въпреки че се опитват да смесят живота и семействата си, все още не изпитват нужда да се сгодяват или дори да се оженят.

Дженифър Лопес уникална по бански сн. Инстаграм

Дженифър Лопес уникална по бански сн. Инстаграм

Бен има деца Виолет, 15, Серафина, 12 и Самуел на девет, с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. А Дженифър има 13-годишните близнаци Ема и Макс с бившия си Марк Антъни.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Дженифър Лопес разби с уникално тяло по бански”

  1. Kamito

    юли 31. 2021

    Егати слонските бутове и увиснали цици и сбръчкана бабишкера. Познавам неизвестни дами на същите години, и са перфектни. Не като тая латина смешна

Добавете коментар