Дейвид Бекъм почива в Италия без Виктория (Къде е половинката на футболиста?)

Гласувайте за статията

Дейвид Бекъм заведе част от децата си на почивка в Италия

Дейвид Бекъм почива в Италия без Виктория. Семейство Бекъм избра края на юли за своята почивка на море в чужбина. Докато миналото лято цялата фамилия бе заедно, тази съставът е малко променен. Заради ангажимент на Виктория в Париж, Дейвид е с част от децата в Италия. Компания им правят неговите родители, както и тези на жена му.

„Специални моменти“, написа футболистът, показвайки снимка с най-малкия си син Круз и дъщеричката Харпър. Тримата са забелязани на обяд в ресторант на крайбрежието на град Амалфи.

Папараците няма как да подминат Бекъм, който наскоро се изруси, а след това синът му го последва, появявайки се с розова коса, заради която го сравниха с Джъстин Бийбър.

Макар Виктория да не е с любимите си хора, тя показа, че мислено е с тях, споделяйки техни снимки. В историята й видяхме Дейвид по бански, като тя изтъкна, че е истинска щастливка, имайки такъв атлетичен мъж до себе си.

„Обичам ви, хора“, написа от своя страна Круз Бекъм, показвайки как със сестра му се забавляват с водни спортове. Той сподели и видео, в което прави двоен скок към водата.

По информация на „Daily Mail“, по-рано известната фамилия е била обезпокоена от представители на морската полиция, най-вероятно поради факта, че децата на известния футболист управляват джетове във водата без надзор. Униформените са разговаряли с Дейвид на лодката му повече от 30 минути, като накрая дори се снимали с него и си отишли.

Според италианското законодателство, 10-годишната Харпър, както и батко й Круз, който е само на 16, не могат да се возят на джетовете сами, защото нямат навършено пълнолетие. За радост на баща им, той така и не бил глобен за случилото се.

Дейвид Бекъм почива в Италия с част от децата си сн. Инстаграм

Дейвид Бекъм почива в Италия с част от децата си сн. Инстаграм

Бруклин Бекъм и Никола Пелц не са с роднините си в Италия, най-вероятно защото тази година те са търсели усамотение. Въпреки това, фамилията е отишла в Италия и поради факта, че може да открие подходящо място за тяхната предстояща сватба, предават от tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CRUZ (@cruzbeckham)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар