Васил Найденов награби Преслава! (още подробности)

Васил Найденов и Преслава се срещнаха на Слънчака
0

Преслава отиде да гледа великия Васил Найденов!

За четвърта поредна година, Васил Найденов изнесе бутиков спектакъл на морския бряг. На 30 юли, точно в полунощ, най-обичаният български певец излезе на сцената на Bedroom beach, за да изпълни своите незабравими хитове.

Васил Найденов
Големият Васил Найденов и Преслава се срещнаха на Слънчака

Още в самото начало на своя концерт, той не скри вълнението си, че отново е в Слънчев бряг: „Господи, понякога искам да виждам само вас, защото само с вас се чувствам жив! Аз наистина ви обичам, защото в това трудно време сте пропътували стотици километри, за да пеете с мен…

Защото старата любов ръжда не хваща. Обичайте се и вие, не изпускайте своя влак, не изпускайте любовта. Гонете я! Бъдете високо – заслужава си!“.

Шоуто продължи над 2 часа и включваше най-големите шлагери на звездата. Заедно с Васил Найденов на сцената бяха едни от най-талантливите български музиканти, с които буквално взривиха публиката. Тя от своя страна засвидетелства любовта си към изпълнителя, като го извика цели 5 пъти на бис.

Сред гостите бе и Преслава, която се похвали със снимки в социалните мрежи. Кулминацията на вечерта бе изпълнението на песента „Стари мой приятелю“, която певеца изпълнява в дует с Лили Иванова.

С насълзени очи Васил Найденов се раздели с публиката, а за финал я помоли, никога да не забравя думите му: „Най хубавото нещо е човек да може да обича, защото това ражда живота.“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.