Васил Найденов награби Преслава! (още подробности)

Гласувайте за статията

Преслава отиде да гледа великия Васил Найденов!

За четвърта поредна година, Васил Найденов изнесе бутиков спектакъл на морския бряг. На 30 юли, точно в полунощ, най-обичаният български певец излезе на сцената на Bedroom beach, за да изпълни своите незабравими хитове.

Васил Найденов

Големият Васил Найденов и Преслава се срещнаха на Слънчака

Още в самото начало на своя концерт, той не скри вълнението си, че отново е в Слънчев бряг: „Господи, понякога искам да виждам само вас, защото само с вас се чувствам жив! Аз наистина ви обичам, защото в това трудно време сте пропътували стотици километри, за да пеете с мен…

Защото старата любов ръжда не хваща. Обичайте се и вие, не изпускайте своя влак, не изпускайте любовта. Гонете я! Бъдете високо – заслужава си!“.

Шоуто продължи над 2 часа и включваше най-големите шлагери на звездата. Заедно с Васил Найденов на сцената бяха едни от най-талантливите български музиканти, с които буквално взривиха публиката. Тя от своя страна засвидетелства любовта си към изпълнителя, като го извика цели 5 пъти на бис.

Сред гостите бе и Преслава, която се похвали със снимки в социалните мрежи. Кулминацията на вечерта бе изпълнението на песента „Стари мой приятелю“, която певеца изпълнява в дует с Лили Иванова.

С насълзени очи Васил Найденов се раздели с публиката, а за финал я помоли, никога да не забравя думите му: „Най хубавото нещо е човек да може да обича, защото това ражда живота.“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар