Експерт обясни защо американката оплете в мрежите си по-малкия внук на кралицата

Връзката на Меган Маркъл и Хари се разви подозрително бързо. Ако Уилям и Кейт се срещнаха няколко години преди сватбата, за да проверят чувствата си, и след това внимателно се подготвиха за церемонията, то при Съсексови всичко се случи скоростно. Докато западните медии научиха за новото хоби на внука на кралицата, когато изведнъж бе  обявен неговия  годеж. Защо им беше  това бързане? Според експерта Меган Маркъл отдавна е планирала подобна съдба за себе си, тя само е избрала подходящ кандидат.

Тя израства с високи амбиции и започва да ги постига като актриса - очевидно не особено успешна актриса по отношение на международната слава. Следователно беше необходимо да се промени планът и да се действа, за да се оневинят провалите й във филмовата индустрия “,- каза Джонатан Сасердоти в интервю за Sky News.

[caption id="attachment_674585" align="aligncenter" width="423"]По любов ли? Меган Маркъл се омъжи за принц от пресметливост  (Вижте защо оплете Хари) Снимка: Инстаграм[/caption] Оказва се, че Меган Маркъл в началото няма чувства към Хари, тя използва принца, за да осъществи амбициозните си планове. Но не можем да кажем със сигурност, че любовта никога не е възникнала. Много снимки доказват, че Меган Маркъл гледа с обожание съпруга си. Експертът е склонен да вярва, че Съсекс е използвала смесени тактики, тя е намерила баланс между чувства и студена пресметливост и е постигнала резултат. Каквото и да кажем, Меган се превърна в най -обсъжданата жена във Великобритания и по света след брака й с Хари, предават от wday.ru.