Хороскоп за 30 юли, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Началото на деня е чудесно за общуване. Можете да намерите общ език с всеки и ще бъде възможно да превърнете скорошните недоброжелатели в съюзници. Вероятни са добри новини. Те ще ви помогнат на да вземете правилните решения. Импровизирайте и експериментирайте.

СКОРПИОН

Началото на деня носи много добри идеи. Не винаги ще е възможно да ги приложите веднага. Мнозина са готови да ви помогнат при реализиране на вашите планове. Ще бъде полезно да се върнете към някакъв стар бизнес или да се справите с въпроси, които сте обмисляли много.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще може да се определи като успешен, ако не бързате и действате последователно. Струва си да бъдете предпазливи, ако някой се опитва да промени вашите планове или е твърде упорит в даването на съвети. Трябва да внимавате с парите. Днес е по-добре да поправите и подредите старите неща, отколкото да купувате нови.

КОЗИРОГ

Днес сте по-раздразнителни от обикновено. Не трябва да взимате всичко присърце. Интуицията ще ви подсказва с какво е по-добре да се справите на първо място и какво може да се отложи за по-късно. А близките често дават съвети, в които си струва да се вслушате.

ВОДОЛЕЙ

Денят е доста изтощителен, но не толкова лош, колкото може да изглежда в началото. Оптимизмът често ще ви помага да успеете в трудни ситуации. Някои от вас ще вземат решения днес, които ще повлияят на по-нататъшното развитие на кариерата им. Очаквайте парични постъпления.

РИБИ

Благоприятен ден. Можете да постигнете успех в много неща. Опитвайте се да разчитате само на собствените си. Вероятни са неочаквани разходи. Разделяте се с парите без съжаление, защото знаете – харченето не е напразно. Някои ще могат да си купят неща, които отдавна им харесват.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар