Джордж Клуни и Амал стават родители за втори път (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни и Амал са в трепетно очакване на още един наследник

Джордж Клуни и Амал стават родители за втори път. Задава ли се бебе номер 3 в семейство Клуни? Или пък ще са отново близнаци? Този въпрос си задават западните медии, след като близки до двамата разкриват, че Амал отново е бременна.

Джордж и Амал Клуни станаха родители на близнаци преди четири години. Двамата сключиха приказна сватба във Венеция през 2014-та година. 43-годишната адвокатка и 60-годишният актьор пазят децата си Ела и Александър от публичното внимание и нито веднъж досега не са ги показвали пред медии.

Информациите, че семейството им ще се увеличи отново, идват от близки техни приятели, които са присъствали на специална вечеря на 4-ти юли във вилата им край езерото Комо. Тогава двамата разкрили, че ще стават отново родители.

Според информациите, Амал Клуни била минала първия триместър от бременността и коремчето вече започвало да личи. „Скоро всички ще разберат, защото коремът й няма как да се скрие“, коментират източници на американското списание „OK!“.

Джордж Клуни и Амал стават родители за втори път сн. YouTube

Джордж Клуни и Амал стават родители за втори път сн. YouTube

Някои западни медии пък спекулират, че тя пак е бременна с близнаци, предават от eva.bg. Явно скоро ще разберем каква е истината.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар