Кити Спенсър на меден месец в Позитано (Племенницата на Даяна се глези в средновековен замък)

Гласувайте за статията

Кити Спенсър се глези в Италия

Младоженката Кити Спенсър показа стройна фигура, когато беше видяна да се отпуска на слънце по време на луксозния си меден месец на крайбрежието на Амалфи със съпруга си милиардер и моден магнат.

Красавицата си прекарва страхотно след пищната сватба, която вдигна преди няколко дни. Припомняме ви, че тя се омъжи за милиардера Майкъл Луис на пищна церемония, за която бе избрала не една, а цели пет рокли. Събитието се превърна в сватбата на годината, въпреки опитите на младоженката да го запази в тайна. Гости от цял свят присъстваха на съдбовното „Да“. Но не и бащата на младоженката, който дори отказа да я отведе до олтара. За сметка на това двамата й братя достойно се справиха тази задача.

30 -годишната племенница на принцеса Даяна се ожени за 62 -годишния Майкъл Луис, който е с пет години по -голям от баща й Чарлз Спенсър в замък от 17 -ти век в събота. Двойката се венча заобиколена от приятели на семейството и знаменитости, включително Ема Уеймут и Пикси Лот.

За венчавката на Майкъл и Кити в Италия се присъединиха и нейните сестри, близначките Елиза и Амелия; както и виконтеса Ема Уеймут и нейният съпруг Кевин Тин, маркизът на Бат. Както отбелязахме с тях пристигнаха още поп звездата Пикси Лот и гаджето й модел Оливър Чешир. Съпругата на Идрис Елба – Сабрина и звездата Made in Chelsea Марк Вандели също не пропуснаха събитието.

Кити Спенсър на ваканция в Италия сн. Инстаграм

Кити Спенсър на ваканция в Италия сн. Инстаграм

Аристократката празнува близо седмица преди това, но на медения месец не допусна никаква компания. Кити беше забелязана да носи черна дантелена рокля и големи слънчеви очила, преди да се присъедини към новия си съпруг, който избра бели бански за плуване и отворена тъмносиня риза. Двойката бе заснета по време на медения си месец в Позитано, Италия. Очевидно двойката се е наситила на тържества и не искат край себе си дори децата на Майкъл от първия му брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар