Фалит: Бизнесът на Венци Венц претърпя пълен крах! (още подробности)

На Венци Венц не му провървя с бизнеса
0

Венци Венц фалира бизнеса си на морето!

Бизнесът на Венци Венц като ресторантьор претърпя фиаско. Певецът бе взел под наем барче на малкия плаж в морския ни курорт Лозенец. Но за жалост вместо до успех е достигнал до фалит изпълнителят от популярното дуо Павел и Венци Венц.

Венци Венц
Венци Венц фалира бизнеса

Проверка на вестник „Телеграф“ установи, че на мястото вече се шири нов собственик и като цяло постройката е съвсем различна от тази, която преди 3 години Венци взе да стопанисва.

Хора от селото с усмивка заявиха, че изпълнителят повече е ползвал заведението за купони със собствените си приятели и накрая на сезона сметките никак не му излезли. Загубата на пари не се понравила на твореца и той с охота се отказал от договора за наем.

Сега все по-рядко може да бъде забелязан по родното Черноморие, освен ако двамата с Павел нямат участие. В бизнеса може и да не му потръгна, но от няколко месеца музикалната звезда се носи на крилете на любовта с половинката си Мая.

Двамата се познават от преди 10 години, когато са били гаджета, но след това пътищата им се разминават. Венци има дъщеря от добрата си приятелка Мелани, а за живота на Мая през тези години на раздяла не се знае нищо.

Съдбата обаче си знае работата и отново събира някогашните влюбени, като искрата пламва още по-силно. Както самият той се шегува, „любовта ръжда не хваща“. Двамата дори сериозно се замислят за сватба.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.