Вижте Рени след лифтинга! (певицата обясни всичко, което са й направили)

Гласувайте за статията

Рени се показа след лифтинга, резултатът е супер!

Фолк певицата Рени е неузнаваема след като се подложи на редица процедури за разкрасяване. За разлика от колежките си, тя не крие какво прави по лицето си. И дори сподели колко приятна може да е за една жена тази процедура.

Рени

Рени не скри, че си прави лифтинг

Изпълнителката на хита „Като птица“ си направи лифтинг на лицето, а резултатът е феноменален. Певицата успя да смъкне десетина години от лицето си. Рени се довери на д-р Влади Събев и д-р Ганка Младенова за пълен лифтинг на лицето, който се оправи с мезоконци, а не оперативно, какво сме свикнали да чуваме.

Процедурата продължава около 45 минути, а с поставянето на топикален крем – около час и половина. Рени е сложила и един милилитър хиалуронов филър в устните. Идеята е да се подчертаят и вдигнат връхчетата на самите краища на устните, които с годините падат.

„Резултатът беше мигновен. Веднага се погледнах в огледалото и си пролича, че формата е вече друга. След време ще продължи опъването на кожата, веждите са леко опънати, носът е леко прибран“, доволна е Рени от резултата.

Почитатели на певицата пишат на стената й във „Фейсбук“, че е достатъчно красива и запазена, че да се подлага на подобни интервенции. След като видяха, обаче, че процедурата е съвсем безобидна и няма оперативна намеса, всички се прехласнаха и се заканиха да последват примера й.

Източник: Хотнюз.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар