Бившият на Джей Ло се фука с красива блондинка (Вижте как дразни ексгоденицата си – Снимки)

Гласувайте за статията

Певицата и бившият й годеник се срещнаха почти очи в очи

Джей Ло отпразнува 52 -ия си рожден ден на луксозна яхта с любимия си Бен Афлек. Прекараха няколко дни в Монте Карло и скоро папараците забелязаха друга яхта до луксозния им кораб. Оказа се, че Алекс Родригес е много близко до бившата си избраница.

Факт е, че той бе планирал луксозна ваканция с Дженифър Лопес в чест на техните празници – певицата отпразнува рождения си ден на 24 юли, а спортистът на 27 юли. Така че изглеждаше съвсем логично да се съчетаят тези две дати. Само, че булката и младоженецът се разделиха и плановете на практика не се промениха – те почиваха на едно място, но вече отделно.

Дженифър Лопес с Бен Афлек на луксозния кораб

Под носа им кръжи Алекс Родригес с пищна блондинка, за да  дразни бившата си

И ако връзката между Бен и Джен вече не е тайна за никого, то новата любима на Алекс се оказа истинска изненада за папараците. Журналистите идентифицираха атрактивната блондинка, с която караха джет, като репортер на Националната футболна лига.

Съдейки по снимките, Алекс и спътничката му плуваха близо до яхтата, на която почиваха Дженифър и Бен. Интернет потребителите не се съмняват, че Родригес е решил да демонстрира на бившата си годеница, че и той е щастлив в нова връзка и е решил да я подразни, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар