Хороскоп за 29 юли, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Денят е богат на събития. За съжаление, понякога е невъзможно да се избегне безсмислената суматоха, а много усилия и енергия се губят напразно. Ще бъде по-лесно, ако предварително имате план за действие и се опитате да се придържате към него през цялото време.

СКОРПИОН

Ползотворен ден. Звездите са на ваша страна и може да разчитате на тяхната подкрепа във всичко. Ще имате възможност да разрешите някои семейни проблеми. Вие се грижите не само за собственото си благополучие, но и за интересите на другите – всички наистина го оценяват.

СТРЕЛЕЦ

Що се отнася до парите, бъдете особено внимателни. Сега не е моментът за спонтанно пазаруване. Много от вас ще разберат как да действат, за да се справят с натрупаните проблеми и да постигнат отдавна установена цел. Може да разчитате на помощ, защото вашите идеи се харесват.

КОЗИРОГ

Опитайте се да се справите сами с най-важните неща. Така бързо ще постигнете желания резултат и ще можете да избегнете много неприятни моменти. Възможни са незначителни, но досадни финансови загуби и неуспешни покупки. Нежелателно е да вземате пари назаем.

ВОДОЛЕЙ

Труден, но много продуктивен ден. Може да възникнат неочаквани проблеми. Решавайки ги, ще научите много и по-късно този опит ще ви бъде полезен. Не винаги е възможно нещата да се станат бързо и често е по-добре да изчакате, отколкото да губите енергия, опитвайки се да промените ситуацията.

РИБИ

Предпочитате да не следвате доказания път, а да действате по свой собствен начин. Днес именно това дава шанс за успех в дела, които преди са изглеждали почти безнадеждни. Ще проявявите завидна изобретателност. Вероятни са приятни събития и запомнящи се срещи.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар