Хороскоп за 29 юли, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Упоритостта и самообладанието днес ще ви бъдат от полза. Бъдете търпеливи и не се изненадвайте, ако нещо не върви по план. Каквото и да се случи, вие трябва да останете оптимисти и уверени в успеха си. Следобедът ще ви донесе както приятни изненади, така и причини за радост.

ТЕЛЕЦ

Денят ще започне с добри новини, интересни предложения и необичайни срещи. Следобедът е много по-спокоен. Ще имате възможност да си починете добре, да се възстановите и да помислите за бъдещи планове. Дребните покупки ще бъдат сполучливи и успешни.

БЛИЗНАЦИ

Имайте предвид, че не трябва да започвате деня с важни решения и сериозни разговори. Точното време за това ще дойде следобед, когато ще е по-лесно да се разбирате с другите и ще имате повече причини за радост. Някои от вас ще разберат как да решат проблем, който ги преследва напоследък.

РАК

Ако имате планирано нещо важно за този ден, захващайте се за работа от рано. Следобедът е подходящ за приятелски срещи и общуване в неформална обстановка. Романтичната среща няма да разочарова. Денят е идеален за среща с някого, на когото бихте искали да направите добро впечатление.

ЛЪВ

Сутринта е подходяща за важни разговори. Можете лесно да убедите събеседниците си, че сте прав, да заразите с ентусиазма си дори онези, които преди това са били скептични. Съсредоточете към рутинните си дейности. Ще се справите с тях по-бързо от обикновено и едва ли ще се уморите.

ДЕВА

Бъдете търпеливи и се опитайте да не изисквате невъзможното нито от себе си, нито от другите. Преди да се заемете с какъвто и да е бизнес, помислете дали сте готови да се справите сами. Ако това се случи, трябва да контролирате ситуацията. Вечерта е подходяща за дейност, която изисква творчество.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар