Башар Рахал глези Райна в Италия

0

Башар Рахал глези младата си изгора на романтична почивка в Италия

Актьорът Башар Рахал изненада красивата Райна с романтична почивка. Влюбените се наслаждават на вкусна храна, скъпо вино и среднощни разходки в Италия. Почивката е подарък за рождения ден на блондинката, пише Хотарена, позовавайки се на“България Днес“.

Моделката, която е с няколко години по-млада от Башо, не спира да се „хвали“ в мрежата с красотата и глезотийките, с които той я изненадва.

Влюбените са в Сицилия, където са се отдали на романтични преживявания, хапват традиционната италианска кухня и дразнят зложелателите с любовта си.

Двамата празнуват и края на снимките на филма „Завръщане 2“, чийто режисьор и сценарист е Ники Илиев. Башар, Райна, които екранни герои са Яна и Бранимир, и колегите им – Ники Илиев, Орлин Павлов и Сашо Кадиев, прекараха повече от месец в снимки на морския бряг. Веднага след края на ангажиментите им Рахал и красивата му половинка отпрашиха за слънчева Италия.

Райна и Башар са сред най-обсъжданите светски двойки. И двамата имат по един брак зад гърба си, както и деца. Запознават се по време на снимки и малко след това любовта им пламва.

И двамата обичат да пътуват. Свързват ги и редица общи интереси.

„Съдбата ни събра на снимачна площадка и често ни хвърля на нея, ей така, да не забравим усещането… Яна и Бранимир или Башар и Райна, няма значение, важното е да има любов на терен и извън него“, споделя красивата моделка.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.