Вин Дизел в луд скандал със Скалата (Разпрата втрещи цял Холивуд)

Гласувайте за статията

Вин Дизел и Скалата с жестока разправия

Враждата между холивудските звезди Дуейн Джонсън и Вин Дизел завърши след десетилетие. Двамата актьори, които са едни от най-обичаните в Холивуд, въобще не се спогаждат. В крайна сметка обаче решиха проблема – а именно, Джонсън няма да участва в следващата част от франчайза „Hell Streets“.

Медиите в Холивуд разкриват, че напрежението между Джонсън и неговия колега Вин Дизел тлее от десетилетие. Последното избухване настъпило, когато Дизел, който е продуцент на популярния франчайз, отправи критики на Джонсън за подхода му при заснемането на петата част на „Hell Streets“.

В отговор на забележката, Джонсън заяви тази седмица, че пожелава на екипа на късмет „във филмите, по които ще работят без него“.

През 2016 г., по време на продуцирането на „Бързи и яростни“, Джонсън изрази разочарованието си от колегите си от мъжки пол, като каза: „Някои се държат като истински мъже и истински професионалисти, докато други не. Тези, които не са, със сигурност са твърде страхливи, за да направят нещо по въпроса. Магарета. Когато гледате този филм през следващия април и ви се струва, че не участвам в сцени, в които кръвта ми кипи от гняв – вие сте прави.“

Мнозина предполагат, че той се е позовал на работата на Дизел, който според различни източници, говорещи по това време пред TMZ, редовно закъснявал за заснемане на сцените. И в същото време непрекъснато критикувал действията на колегите си.

Вин Дизел и Скалата работеха заедно благодарение на Пол Уокър. И двамата екшън актьори бяха близки с покойния актьор. След смъртта му очевидно вече не си дават труд да се сработват. И не спират да се карат.

 

Вин Дизел и Скалата в бесен скандал сн. You Tube

Вин Дизел и Скалата в бесен скандал сн. You Tube

Кулминацията е напускането на Джонсън от поредицата „Адски улици“, което бе доста неочаквано. Скандалът обаче потресе Холивуд, където мнозина вярваха, че те двамата се разбират и са приятели..

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар