Кралица Елизабет окончателно отхвърли Меган и Хари: Да ги игнорира е най-страшното нещо за тях

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет с план за Меган и Хари

Кралица Елизабет има план, който вероятно ще засегне дълбоко Меган Маркъл и принц Хари. След като двойката изненадващо обяви, че смята да напише нова автобиография и погази всички правила на кралското семейство, кралицата взе решение да отвърне на удара.

С този план кралица Елизабет планира да отговори на Меган и Хари, и това ще бъде по-лошо от отнемането на титлата им.

Те запазват титлата херцози на Съсекс, но това е всичко.
След като Меган и Хари напуснаха кралското семейство, те загубиха правото да използват думата „кралски“. Но запазиха титлите херцог и херцогиня на Съсекс, а Хари продължава да се подписва като принц.

Те обаче все още използват всички възможности и привилегии, които им носи титлата. Кралицата в същото време е разработила план, който няма да ги остави безнаказани.

„Тя ги игнорира и това е най -голямото наказание за двамата“, казва Ингрид Севард, кралски експерт. Севард смята, че кралица Елизабет няма да отнеме титлите на Меган и Хари, но ще направи нещо по-обидно за тях.

„Ако тя ги изключи от юбилейния празник, който се чества догодина, това ще бъде по-страшно от отнемането на титлата им“, каза Сюард.

Меган Маркъл вече беше обидена от факта, че малката Лилибет не беше регистрирана като наследник на короната два месеца след раждането си.

В интервю с Опра Уинфри, Меган Маркъл и принц Хари също така заявиха какво мислят за загубата на титлите си.

Меган по този повод посочи, че синът им Арчи не е получил кралската титла, което означава, че короната вече няма да му плаща издръжка.

„Не искаха да раждам принц или принцеса и докато бях бременна, няколко пъти говорихме за сигурността на децата ми. Но на тях не им пукаше“, каза Меган.

Елизабет с тежък удар по Меган и Хари сн. Инстаграм

Елизабет с тежък удар по Меган и Хари сн. Инстаграм

Меган заяви още, че никога не е била обсебена от короната и лукса, а най-важното за нея е да стане майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар