Ами Камила?! Принц Чарлз флиртува с оперна прима (Снимки)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз флиртува с оперна прима, докато Камила я няма

Принц Чарлз бе засечен да флиртува с Катрин Дженкинс, след като наблюдава изпълнението на оперната певица при откриването на полицейски паметник по -рано днес.

71 -годишният принц откри плоча за паметника в Националния мемориален дендрариум в Стафордшир, който почита почти 5000 полицаи и персонал, които са загинали по време на служба – откакто полубратята Хенри и Джон Филдинг са създали бегачите на „Боу Стрийт“ през 1749 г.

След събитието Чарлз можеше да бъде видян да разговаря с 40 -годишната Катрин, която пееше по време на службата и изглеждаше напълно очарована от неговата особа.

Двойката, която се срещна за първи път преди повече от десетилетие, можеше да се види как споделят шега помежду си, като уелската певица изглежда особено развесена от шегата, която Чарлз беше разказал.

Флиртът на двойката определено привлече внимание. И дори имаше шеговити подмятания, че принцът явно е забравил, че е женен за Камила. Херцогинята също е била засичана от време на време да флиртува приятелски с някой военен или свой охранител, но никога не си е позволявала да премине рамките на приличието.

Това далеч не е първият път, когато певицата се среща с принца на Уелс, като двойката първоначално се среща през 2010 г. Те се срещнаха отново през 2013 г. в университетската болница в Лондон, докато Чарлз обикаляше звеното за поддръжка на рак на Макмилиан, на което Катрин е посланик.

По-късно той я кани в двореца, където я награждава с почетно отличие за благотворителната й дейност. Тогава отново споделят шега, която води до доста забавни ситуации между двамата.

„Принцът винаги е много забавен и съм се срещала с него няколко пъти, така че винаги е приятно да си говорим, когато се видим“, каза още тя.

Спипаха принц Чарлз да флиртува с оперна прима сн. Инстаграм

Спипаха принц Чарлз да флиртува с оперна прима сн. Инстаграм

Не е ясно как херцогинята реагира на тези закачки между двамата. Но за Чарлз е ясно, че доста се забавлява в компанията на звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар